Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Один шлюб на все життя – нині все рідше зустрічається. Натомість кількість розлучень стрімко зростає, також росте кількість цивільних шлюбів. Та є такі чоловіки і жінки, які офіційно оформлюють практично всі свої відносини. Таких немало і серед зірок.

Віктор Павлік

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Віктор Павлік

58-річний український артист Віктор Павлік за своє життя встиг поміняти чотирьох дружин. З кожною він ходив до РАЦСу, а потім мусив розлучатися.

Наразі Віктор Павлік знаходиться у шлюбі з дівчиною, яка молодша від нього на 29 років. Катя Репяхова – четверта дружина артиста. Вони одружилися у 2020 році, а вже через рік стали батьками хлопчика на ім’я Михайлик.

Володимир Остапчук

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Володимир Остапчук

Відомому українському телеведучому і шоумену 39 років. Деякі ровесники Остапчука навіть в 39 не насмілюються офіційно реєструвати шлюб, в той час, як Остапчук вже тричі ходив до РАЦСу.

Цікаво, що шоумен дуже швидко наважується на штамп у паспорті. З кожною зі своїх трьох дружин він зустрічався менше 1 року до того, як вести її в РАЦС.

Так, з першою дружиною Оленою Войченко Остапчук прожив у шлюбі 10 років і має двох спільних дітей: сина Евана і доньку Емілію. Другою дружиною Остапчука стала нотаріусиня Христина Горняк. Їй він зробив пропозицію за кілька місяців після розлучення з Войченко. Цей шлюб тривав трішки більше року.

Зараз Остапчук одружений втретє. Його дружиною стала дуже юна дівчина, яка молодша від нього на 16 років.

Михайло Кацурін

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Міша Кацурін

35-річний ресторатор та блогер Міша Кацурін кожну свою попередню дружину кидав заради нової пасії. Так, свою першу дружину Євгенію чоловік покинув заради Даші Кацуріної, яку дуже швидко покликав заміж. У Міші і Даші в шлюбі народилося двоє дітей.

У 2022 році Кацурін покинув свою другу дружину Дашу, яка народила дитину менше року назад, заради їхньої спільної подруги, відомої співачки Наді Дорофєєвої. Вже через рік Кацурін і Дорофєєва зіграли таємне весілля.

Користувачі Мережі не вірять у те, що шлюб Дорофєєвої і Кацуріна буде на все життя, дивлячись на те, як ресторатор чинив зі своїми колишніми дружинами.