Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Відома ведуча частенько згадує свого чоловіка, який нині служить у лавах ЗСУ. Усі певні, що дружина вірно чекає благовірного з війни. Та у Богдана Беспалова на цей рахунок інша думка.

Зіркові пари перебувають на межі розлучення

За словами блогера, Маша вже дістала чоловіка своїм вічним ниттям. Вона постійно перебуває на заспокійливих. До того ж у Тимура вже є інша симпатія. Тож Беспалов певен, що подружжя після 21 року шлюбу тишком-нишком розлучиться, щоб не привертати уваги широкого загалу.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Співачка розлучилася з першим чоловіком Володею Дантесом без жодної сварки чи кривого слова. Вдруге Надя вийшла заміж за ресторатора Кацуріна влітку 2023 року. Та, з’ясувалося, що в новій родині не все протікає гладко.

Зіркові пари перебувають на межі розлучення

Дорофєєва розповіла “Люкс ФМ”, що вони не сваряться гучно з биттям посуду. Натомість усі непорозуміння вирішують довгими розмовами. Говорять повільно і це, на думку співачки, виглядає дуже драматично.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Вже згадуваний вище Богдан Беспалов приділив час цій парі у своєму відеоблозі. Блогер розповів про проблеми, що намітилися у третьому шлюбі шоумена. Мовляв, останні кілька тижнів молода дружина постійно торочить подругам, що нещодавно відкритий салон краси записаний на її ім’я.

Зіркові пари перебувають на межі розлучення

Коли хтось зі знайомих поцікавився, чи не перебуває шлюб Полтавської з Остапчуком на межі розлучення, дівчина не змогла чітко відповісти на це питання. Беспалов запевнив, якби все було гаразд, Катя так би й сказала, а не стала виляти. Отже, як складуться стосунки пари далі, побачимо найближчим часом.

Будемо сподіватися, що зірки наведуть лад в особистому житті й уникнуть розлучення, а то останнім часом і так дуже багато шлюбів розпадається.