Анастасії Приходько і Костянтину Меладзе приписали дуже близькі стосунки: співачка спантеличена не на жарт

Анастасії Приходько вже 37 років, але артистка не може жити без скандалів. Говорили про зірку різне. Тепер Настю назвали позашлюбною донькою Костянтина Меладзе.

Деякий час Настя Приходько була підопічною композитора Костянтина Меладзе. Ця співпраця давно залишилася в минулому, але чутки про співачку й продюсера продовжують розповсюджуватися. На цей раз українській артистці довелося коментувати фантастичну новину, що вона буцімто є позашлюбною донькою композитора.

“Я тепер позашлюбна донька Меладзе”, – написала Анастасія в Інстаграмі, доклавши скріншот заголовка.

Приходько й справді здобула перемогу в російській “Фабриці зірок 7”. Це трапилося ще 2007 року. Оскільки заправляли того року музичним конкурсом саме брати Меладзе, то, звісно, відразу з’явилася купа різних домислів.

Ходять чутки, що Приходько є позашлюбною донькою Кості Меладзе

Через 17 років після конкурсу Настя врешті відкрила правду. Дівчині з дуже рідким низьким голосом довелося приховати свій справжній вік. Приходько виправили документи, буцімто їй 20 років, хоча насправді було лише 16. Тож тепер співачці не 37, як записано у Вікіпедії, а лише 33.

Ще скандальнішою виявилася участь Анастасії у Євробаченні 2009. Попервах Приходько мала представляти Україну з україномовною піснею “Мамо”. Однак окремі члени журі вбачили в її композиції регламентні порушення.

Ходять чутки, що Приходько є позашлюбною донькою Кості Меладзе

Тож півфінал національного відбору провели повторно, позбавивши артистку права брати в ньому участь. Тоді від України поїхала Світлана Лобода. А Приходько заплигнула в останній вагон московського відбору й стала представляти росію.

Куплети довелося співати російською, а приспів залишили україномовний. Звісно, далеко не всім росіянам подібне рішення припало до вподоби. Особливо обурювався Йосип Пригожин, який мав намір протягнути на престижний пісенний конкурс свою дружину Валерію.

Та, як бачимо, колишні образи не забулися. І хоча Настя Приходько перестала співпрацювати з росіянами ще з 2014 року, її досі згадують у пресі, розповсюджуючи неймовірні чутки.