Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук має великий досвід стосунків із жінками. Після другого розлучення він не став довго чекати і одружився втретє. Його новою супутницею життя стала дівчина, яка молодша за нього на 16 років, – Катерина Полтавська.

Тривалий час пара не розголошувала про стосунки, їхнє весілля також пройшло тихо і в таємниці від шанувальників. Пізніше стало відомо, що вони почали зустрічатися ще до офіційного розлучення Володимира. А вже після зізнання ведучий на своєму Ютуб-шоу підтвердив їхні стосунки, пожартувавши, що одружується з усіма жінками, з ким спить.

Від самого початку їхні стосунки складалися за чіткими правилами, так само розподілилися обов’язки: на Володимирі фінансова складова сім’ї, а на Катерині – домашній затишок. Полтавська не приховує, що вони почали жити разом уже після першої зустрічі.

Скільки довелося витратити Остапчуку на базарі?

У пари була цікава історія зі взаємними подарунками. Остапчук порадував кохану новеньким на момент подій iPhone 14. Катерина була щаслива подарунку, а 27 вересня на день народження коханого подарувала йому новенький iPhone 15. Сама ж коментувала, що задоволена своєю моделлю, яку Володимир подарував їй рік тому, і на нову не претендує.

Але ледь минув місяць, і її думка різко змінилася. Ведучий не може відмовляти другій половинці, і Катерина вже незабаром похизувалася новеньким айфоном за понад 70 тисяч гривень. Однак Остапчуку не потрібно розслаблятися, адже дівчина ще до цього заявляла про намір мати iPhone 16.

Нещодавно з парою сталася кумедна ситуація. Вони пішли на ринок, де зібрали невеликий кошик ягід. До нього увійшли 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Пара здивувалася, але все це обійшлося їм у 3600 гривень.