“Мені не соромно”: Соловій, Мішина, Полякова і ще 3 українські зірки, які були коханками своїх чоловіків

Кажуть, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Втім, Ксенія Мішина, Оля Полякова, Христина Соловій та інші зіркові красуні все ж спробували прибрати до рук жонатого.

Серед зірок українського шоу-бізнесу не мало тих, хто був у ролі коханок і крутив роман з жонатим чоловіком. Цікаво, що деяким із цих жінок вдалося побудувати міцну сім’ю з чоловіком, якого вони забрали від іншої жінки.

Оля Полякова

Зірки, які були коханками своїх чоловіків: Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова вже 20 років знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Мало хто знає, та на момент їхнього знайомства чоловік був одружений на іншій жінці. Втім, молодій Поляковій це не завадило закрутити роман з жонатиком. Згодом вона завагітніла і Буряковський розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Поляковій.

Ксенія Мішина

Зірки, які були коханками своїх чоловіків: Ксенія Мішина

Ще будучи студенткою, Ксенія Мішина закрутила роман з чоловіком, який був набагато старший за нею і мав дружину. Саме від цього чоловіка Ксенія має сина. Варто відзначити, що стосунки з жонатим у Ксенії не задались. Коли вона була вагітною, чоловік став себе поводити агресивно і Ксенія від нього пішла. Чоловік не приймав та не приймає жодної участі у вихованні власного сина.

Христина Соловій

Зірки, які були коханками своїх чоловіків: Христина Соловій

Христина Соловій увела із сім’ї відомого музиканта Сергія Жадана. Дівчина не соромиться цього факту і спокійно розповідає про те, як була коханкою музиканка. Та вже через кілька місяців стосунків з Сергієм Христина йому зрадила і пара розпалася.

Настя Каменських

Зірки, які були коханками своїх чоловіків: Настя Каменських

Настя Каменських та Потап не дарма багато років приховували свої стосунки і оголосили про відносини у день власного весілля. Виявляється, Каменських була коханкою Потапа і саме через неї репер у 2014 році розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою.

Тоня Матвієнко

Зірки, які були коханками своїх чоловіків: Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко закрутила роман зі своїм теперішнім чоловіком Арсеном Мірзояном роман після закінчення проєкту “Голос країни”. На той момент чоловік був одруженим та виховував двох дітей. Тоня деякий час була коханкою Мірзояна та згодом змусила його обрати: або він покидає дружину, або її.

Лілія Ребрик

Зірки, які були коханками своїх чоловіків: Лілія Ребрик

Лілія Ребрик і Андрій Дикий нині щаслива та зразкова родина. Втім, починалися їхні стосунки не так солодко. І Ребрик і Дикий на той момент були у стосунках з іншими людьми і деякий час були коханцями.