У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

Український боксер Олександр Усик приголомшив присутніх на пресконференції перед довгоочікуваним поєдинком з британським боксером Тайсоном Ф’юрі. Спортсмен вийшов у стильному образі та захопив увагу публіки.

Так, 16 травня відбулась фінальна пресконференція перед історичним поєдинком за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Бій відбудеться цієї суботи, 18 травня, в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Український боксер буде змагатися з Тайсоном Ф’юрі, якого також видно на відео з конференції.

На кадрах з виходом боксера, які були опубліковані українським співаком Артемом Пивоваровим, Усик виходить до публіки під відому пісню “Барабан”, яку виконують Пивоваров та Klavdia Petrivna.

Зазначимо, Олександр вирішив одягнути білий костюм з чорною вишивкою від українського бренду “Damirli”. Краще розглянути образ в особливому стилі можна на сторінці зазначеного бренду чоловічого одягу в Instagram.

Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем
Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Звичайно, фанати Усика засипали улюбленого боксера теплими словами підтримки та віри в перемогу. Велика частина публіки оцінила ідею одягнути костюм з вишивкою. Окрім того, вони відзначили, що Олександр виглядає досить впевнено і серйозно, що надихає багатьох його прихильників.

  • “Усик справжній чемпіон”.
  • “Олександр виглядає спокійним, мені подобається”.
  • “Усик дуже скромний”.
  • “Удачі. Жовто-блакитні серця з тобою”.
  • “Наш козак! Чемпіон”.

Нагадаємо, що поєдинок є довгоочікуваним для прихильників Олександра Усика, адже бій між ним і Ф’юрі мав відбутися раніше, 17 лютого, але він зірвався. Поєдинок перенесли через травму, яку отримав британець під час спарингу. Відомому боксеру наклали шви та призначили період для відновлення.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.