“Тьотя в стилі Тю”: Ані Лорак загорнулась у вафельний халат і випадково показала свій дім

Ані Лорак засвітила свої хороми на відпочинку. Та не розмірами балкона та басейну були вражені користувачі мережі, а обличчям зірки без макіяжу. У халаті й чалмі співачка перетворилася на простушку.

На запитання підписників, як вона проводить літо, Ані Лорак заселфилася з найдорожчого турецького готелю. Знаменитість саме проходила водні процедури, тож на знімку з’явилася у білому вафельному халаті з тюрбаном із рушника на голові.

На обличчі куми Подкопаєвої немає й краплі макіяжу. Натомість жінка вділа окуляри. Не сонцезахисні, як годиться у теплих краях, а звичайні, що збільшують діоптрії. Шанувальники співачки були трішки шоковані.

Як виглядає Ані Лорак без макіяжу

Адже у такому вигляді, попри дорогу обстановку довкола, знаменитість виглядає не як діва попсцени, а як звичайнісінька жіночка з базару. Підписники так і написали в коментах:

“Змила штукатурку й перетворилася на звичайну тітку”.

Попри всі насмішки, Лорак часу дарма не гає, адже прибула на курорт у Бодрум не сама, а з інструктором з йоги Ісааком Віджраку. Якими асанами займаються вчитель та учениця в готельному номері, Ані нам не показала.

Натомість стало відомо, що зірка збирається брати громадянство сусідньої держави. Російські ЗМІ сповіщають, що українка подала відповідні документи у лютому цього року й тепер чекає на відповідь.

Ще у 2016 році депутат госдуми Віталій Мілонов пропонував співачці поклопотатися з цього питання, але тоді Ані Лорак заявила, що не збирається відмовлятися від українського паспорта.

Схоже, тепер артистка усвідомила, що дороги назад немає і треба якось влаштовуватися на новому місці. Хоча після подяки українських активістів Ані Лорак за перерахування на дрони, росіяни відсторонили співачку від концертів і почали перевірку. Та згодом знову дозволили гастролювати. Певно, переконалися, що українка давно зросійщилась та забула про проблеми земляків.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.