За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Дмитро Танкович, відомий білоруський актор та телеведучий, вже багато років є частиною українського шоу-бізнесу. Яскрава особистість, харизма та почуття гумору зробили його улюбленцем української публіки. За час своєї кар’єри в Україні Дмитро став не тільки професійним колегою, але й близьким другом для багатьох зірок.

Дмитро Танкович переїхав до України у 2009 році, де швидко знайшов своє місце в українському телебаченні та шоу-бізнесі. Його таланти й майстерність гумориста були високо оцінені українською аудиторією. Гуморист став одним із провідних акторів популярного комедійного проєкту “Дизель Шоу”, який завоював любов глядачів своїми дотепними жартами та соціально значущими темами.

Дмитро Танкович. Скриншот фото з Мережі

Кумівство з Лілією Ребрик

Зіркова дружба між Дмитром Танковичем і Лілією Ребрик з часів сумісного проєкту “Танцюють всі” переросла у більш теплі стосунки, коли Дмитро став кумом її старшої доньки Діани. Хоча зараз, зі слів Лілії, вони бачаться не часто через зайнятість обох.

Справжній українець

За роки проживання в Україні Дмитро Танкович став справжнім українцем не тільки за місцем проживання, але й за духом. Він активно вивчав українську мову, культуру та традиції, ставши справжнім патріотом своєї нової батьківщини.

Наразі Дмитро Танкович продовжує працювати в Україні, беручи участь у різноманітних телевізійних проєктах та заходах. Він залишається активним учасником “Дизель Шоу”. Після сумних подій в Україні він став активно співпрацювати з білоруськими опозиційними каналами такими, як “БелСат” та з ютуб-каналом Nexta Live.
Також він пише багато сценаріїв, сподіваючись у майбутньому знімати по них фільми.

У актора є дружина Ольга, з якою він свого часу познайомився у Донецьку, та 9-річна донька Саша. Проживає актор у Бучі, а сім’я виїхала за кордон.

Популярне

Схожі статті

“Перестигла черешня”: ці зірки показують соковиті ягоди частіше за інших – Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч тощо

Зірки, навіть перебуваючи в одязі, здатні зробити так, що неможливо відвести погляду від їхнього декольте. Дуже сміливі вбрання обирають Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч та інші.

31-річна Марія Яремчук ексклюзивно прокоментувала причетність Пономарьова до своєї дитини: “Аж незручно”

Марія Яремчук відверто прокоментувала ситуацію з приводу чуток навколо батька дитини, яку вона народила на початку травня та ніяк не коментувала цю подію.

Тоненькі ніжки і 10 підтяжок на обличчі: як виглядає 75-річна Алла Пугачова зараз – Кіркоров не впізнає

Відома співачка Алла Пугачова нещодавно перетнула 75-річний рубіж. Проте виглядає артистка ледь не на 40 років. Що або хто допомагає Примадонні зберігати молодість та красу?