Єфросиніна постійно соромилася своєї ваги, а потім схудла на 20 кілограмів: ось що вона робила для цього

Українська телеведуча Маша Єфросиніна на початку своєї кар'єри не була такою стрункою, як зараз. Телеведуча схудла на 20 кілограмів і останні 20 років тримає вагу під контролем.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна у дитинстві та юності займалася танцями і ніколи не мала зайву вагу. Все змінилося тоді, коли дівчина після закінчення школи покинула батьківський дім і переїхала у Київ на навчання. Як і більшість студентів Маша не слідкувала за власним харчуванням. Тоді в хід пішли фаст-фуд, солодощі та інша шкідлива їжа. Єфросиніна за досить короткий час набрала зайву вагу.

Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути
Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути
Як Єфросиніна схудла на 20 кг і не набирає вагу багато років поспіл
Як Єфросиніна схудла на 20 кг і не набирає вагу багато років поспіль

У 19 років Маша Єфросиніна дебютувала на телебаченні у програмі “Щасливий дзвінок”. Згодом її перевели працювати у ранкове шоу “Підйом” разом з Юрієм Горбуновим. Саме у ті роки Маша Єфросиніна мала дуже пишні форми і виглядала зовсім не так, як зараз.

Коли Єфросиніна стала впізнанною і популярною, у неї почали з’являтися комплекси щодо власної ваги. Короткочасні дієти Маші не допомагали, тоді вона побачила оголошення, де так звані експерти обіцяли “закодувати” від зайвої ваги. Єфросиніна туди пішла, заплатила гроші, та це були звичайні шахраї.

Тоді телеведуча вирішила, що потрібно змінювати власне життя. Маша відмовилася від алкоголю, шкідливої їжі та солодкого і почала активно займатися спортом. Саме таким чином телеведучій вдалося скинути аж 20 кілограмів.

Як Єфросиніна схудла на 20 кг і не набирає вагу багато років поспіль

Варто відзначити, що після схуднення Єфросиніна не повернулася до старого способу життя. До цього часу телеведуча ретельно слідкує за харчування і займається спортом.

Ось основні правила, які дотримується Маша Єфросиніна:

  • відмова від червоного м’яса;
  • відмова від смаженого, жирного та копченого;
  • відмова від алкоголю;
  • відмова від солодкого та борошняного;
  • вживання багато свіжих овочів та зелені;
  • вживання великої кількості води;
  • вживання вітамінів та БАДів;
  • регулярний спорт.

Популярне

Схожі статті

“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.

Простий, швидкий та вдалий рецепт для лінивого сніданку: нереально смачний пиріг на сковороді за 10 хвилин

Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкого сніданку, який сподобається всій вашій родині. Пиріг з лаваша всього за 15 хвилин - як витратити мінімум часу на кухні та приготувати супер смачну страву.

За 10 хвилин на столі парує сковорідка з піцою: готую хоч на сніданок, хоч на вечерю – з’їдається все

Тісто для цієї швидкої піци замішується на сметані чи майонезі. Вимішувати й розкочувати його не потрібно. Тож страва буквально за 10 хвилин буде вже на столі. Дуже зручно.