“Спочатку не сподобалась”: Потап і Настя розповіли свою історію кохання та які дійсно мали стосунки весь час

Потап і Настя офіційно разом вже 7 років, але стосунки між парою з'явились ще задовго до розпаду групи. Артисти розповіли, яка була в них історія кохання.

Потап і Настя Каменських разом вже понад 7 років. Але за цей час пара встигла опинитися у морі скандалів та отримати купу чуток навколо, які постійно потрібно спростовувати.

У 2006 році співаки створили музичний гурт “Потап і Настя” та мали безліч хітів і яскравих пісень, які й досі мають свою популярність. Найвідоміші пісні за 10 років сумісної роботи це – “Не пара” (2008 р), “Чумачечая весна” (2011 р), “Все пучком” (2013 р) та багато інших творчих “дітей”, які народились за довгий час разом.

Потап і Настя поділились, якою була історія їх кохання
Потап і Настя поділились, якою була історія їх кохання

У 2017 році гурт розпався, хоча співаки коментували, що все це лише стоїть на паузі та не має остаточного рішення. За всі роки навколо Потапа і Насті крутилось багато чуток і міфів, найголовніше, що прихильники весь час бачили між виконавцями не лише робочі стосунки.

Як виявилось, історія пари розпочалась з того, що Потап шукав співачку, з якою буде виступати разом, через знайомих дізнався про Каменських, зустрівся і після першої зустрічі відмовився співпрацювати з нею. Тож, із самого початку чоловік не роздивився Настю краще.

А через час зрозумів, що потрібно не втрачати можливість та записав разом із неї першу пісню, яка невдовзі стала дуже популярної і таким чином зародився  відомий музичний гурт.

Перші роки пара не могла зійтись у робочих стосунках та постійно мала сварки та непорозуміння. Але змогли все ж таки знайти той самий “дзен” та влаштувати дисципліну. Завдяки цьому гурт отримав шалену популярність не лише в Україні.

Потап і Настя поділились, якою була історія їх кохання
Потап і Настя поділились, якою була історія їх кохання

Після “паузи” пройшло вже 7 років і за цей час Потап і Настя встигли одружитися – в США Потап і Настя розписалися, спонтанно та не заплановано. І потім лише через 2 роки зіграли весілля у Києві, в колі рідних та близьких людей, хоча сама подія була гучною та пишною.

Зараз Настя Каменських продовжує сольну кар’єру та виступає під ім’я NK, а її чоловік далі розвивається як продюсер та пише пісні для дружини.

Проте, навколо пари постійно крутяться чутки, що вони не разом і Каменських постійно доводить у своєму блозі, що ніхто не розлучився. Так, на разі вже понад двох років подружжя не живе разом – Потап переїхав до Німеччини після початку повномасштабного вторгнення, а Настя гастролює між Америкою, Європою та Україною.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.