“Постійні конфлікти: Камалія розповіла про складні стосунки з дочкою Захура – ось і причина розлучення

Камалія нарешті розповіла справжню причину розлучення з чоловіком та зізналась, хто дійсно став третьою людиною, яка зіпсувала стосунки між закоханими.

Подружжя Камалії та Захура здавалось непохитним та міцним в українському шоу-бізнесі, але щось пішло не так та декілька років тому пара заявила про розлучення.

Разом вони прожили понад 20 років, були в офіційному шлюбі та пройшли разом всі складнощі – навіть втрату дітей при вагітності. І все ж таки змогли народити – дівчат-двійнят, які зараз проживають разом із батьком.

На початку повномасштабного вторгнення пара виїхала за кордон, а саме у Британію. Цю ідею запропонував Захур та лише зараз Камалія розкрила причини чому саме обрали Лондон та чому ця країна стала крапкою у стосунках між парою.

Нещодавно Камалія давала інтерв’ю Славі Дьоміну та розповіла вперше причину розлучення, навколо цієї теми в мережах довгий час ходили чутки про зради та коханок.

Але виявилось все набагато простіше, Захур чимось сильно образив свою жінку, після чого вона сказала, що бажає розлучитися.

І зараз Камалія у своєму останньому інтерв’ю зізналась, хто насправді став причиною розлучення.

Причиною розлучення за словами Камалії є перша донька чоловіка – Тетяна, з якою все життя жінка ніяк не могла порозумітися – постійні сварки та непорозуміння були навколо них. Із самого початку старша донька не хотіла приймати новий шлюб батька та відмовлялась взагалі спілкуватися із Камалією.

Знайомство доньки та співачки було вже тоді, коли артистка була вагітна на 8 місяці, і лише через те, що на це дуже сильно настоював батьком та чоловік жінки.

“У нас постійні були конфлікти. Вона ніяк не хотіла спілкуватися і ми ніколи не зустрічалися”, – розповідає Камалія.

Камалія розповіла про складні відносини з донькою колишнього
Камалія розповіла про складні відносини з донькою колишнього

Також співачка розповіла, що хоч і намагалися грати щасливу родину, але все одно зі сторони старшої доньки постійно були ревнощі та холодне відношення.

Дівчина жила у Британії та саме через це на початку повномасштабного вторгнення Захур наполіг, аби його сім’я поїхала до неї й тим самим сподівався. Що відносини налагодяться та все стане краще.

Але примирення не відбулося і сварки між донькою та дружиною не вгамовувались, все стало набагато гірше. Батько став на бік старшої доньки та сказав, що швидше розлучиться з Камалією, ніж перестане спілкуватися з донькою. Відтоді співачка прийняла рішення розлучитися та не продовжувати стосунки.

Артистка довгий час очікувала від чоловіка слова підтримки та щоб він захистив свою дружину перед донькою, попросив краплю поваги. Але натомість отримала цитату у свій бік, яка стала переломною у родині:

“Що ти хочеш, я швидше з тобою розлучуся, ніж Таню кину”.

Камалія розповіла про складні відносини з донькою колишнього
Камалія розповіла про складні відносини з донькою колишнього

Але все одно колишні проводять багато часу разом через те, що разом виховують дітей, яким досі не розповіли, що більше не разом.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.