Олена Кравець зізналася, що учасники Кварталу 95 пердять при ній

Євген Кошовий в інтерв'ю Маші Єфросиніній відверто розповів, як єдина дівчина в колективі Олена Кравець уживається з колегами-чоловіками.

Євген Кошовий дав відверте інтерв’ю ведучій Маші Єфросиніній на її You-tube каналі. Крім питань про кар’єру і сім’ю, шоумен розповів про спільні гастролі “Кварталу 95” і про те, як почуває себе під час переїздів і концертів єдина жінка в колективі Олена Кравець.

Раніше з Єфросиніною розмовляла і сама актриса, яка підтвердила слова свого “лисого” колеги.

Як зізналися артисти, всі кварталівці називають Олену “братаном” і абсолютно не соромляться при ній ні матюкатися, ні випускати гази. Правда, за словами Кошового, цього ніхто не робить спеціально, щоб розлютити актрису або познущатися з неї.

Під час переїздів між містами Кравець дозволяють вибирати серіал або фільм, який всі будуть дивитися по дорозі в автобусі. Хоча іноді її позбавляють і такого привілею.

Олена Кравець перебуває в компанії “кварталівців” вже 22 роки. Ще в 1998 році її запросили грати за команду КВН “95 квартал”, з того моменту вона не роздільна зі своїми колегами і на роботі, і в звичайному житті.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.