Схудли на 32, 20 і 12 кг: Маша Єфросиніна, Даша Квіткова, Ксюша Мішина та інші “екс-пишки” назвали свою вагу

Мабуть кожна жінка хоча б раз у житті намагалася схуднути. Квіткова, Єфросиніна, Мішина та інші красуні у погоні за стрункою фігурою схудли так, що їх тепер критикують за надмірну худорлявість.

Вже багато років поспіль у моді струнке та підтягнуте тіло. Жінки, намагаючись притримуватись соціальних стандартів, дуже часто сидять на дієтах і слідкують, аби не набрати зайві кілограми.

Знаменитості, як ніхто інший, хочуть завжди виглядати гарно, адже за ними стежать мільйони прихильників. В погоні за ідеальним тіло багато хто із відомих українських красунь перестарався зі схудненням.

Даша Квіткова

Даша Квіткова схудла на 30 кілограмів
Даша Квіткова схудла на 30 кілограмів

Блогерка Даша Квіткова до вагітності важила 53 кілограми і мала ідеальну фігуру. Та під час вагітності дівчина набрала 30 кілограмів і їй це жахливо не подобалось. Після пологів Даша відразу взялася за схуднення. Дівчина підійшла до цього дуже серйозно і “підключила” до цього професійного нутріціолога і тренера.

Так, вже через рік після пологів Квіткова почала важити менше, ніж вона важила до вагітності. Зараз вага блогерки складає 48 кілограмів. Фоловери відмічають, що дівчина виглядає аж занадто худою, та самій Квітковій подобається результат схуднення.

Маша Єфросиніна

Як Єфросиніна схудла на 20 кг і не набирає вагу багато років поспіль
Єфросиніна схудла на 20 кг і не набирає вагу багато років поспіль

Телеведуча Маша Єфросиніна на початку своєї кар’єри мала пишні форми і була на 20 кілограмів більшою, ніж зараз. Пізніше телеведуча схудла і зациклилася на цифрах на вагах.

Зараз Єфросиніній 45 років. За останні 2 роки вона стала ще худішою, ніж була раніше. Жінка дуже обмежує себе у їжі і займається спортом. У Мережі підкреслюють, що Маша аж занадто схудла і раніше вона виглядала краще.

При зрості 180 см Єфросиніна важить всього 62 кг.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина до та після схуднення
Ксенія Мішина до та після схуднення

Акторка Ксенія Мішина після початку повномасштабної війни в Україні набрала 9 кілограмів через стрес. Та потім жінка вирішила взяти себе у руки і активно зайнялася схудненням. В результаті Мішина скинула більше кілограмів, ніж набрала і зараз має дуже струнку і підтгнуту фігуру. Зараз вага акторки складає 48 кг.

Тіна Кароль

Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів
Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів

Співачка Тіна Кароль все своє свідоме життя сиділа на дієтах і намагалася схуднути. Жінка довгий час важила 58 кілограмів і мала досить соковиті форми. Та за останні 2 роки Тіна значно схудла і зараз важить 53 кг.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?

Найкоротші шлюби в українському шоу-бізнесі: Могилевська розлучилася через рік, а Гросу – через 4 місяці

На власних весіллях, вони давали клятву прожити з чоловіком все життя. Та дуже скоро порушили цю обіцянку. Могилевська, Гросу та інші артистки розійшлися з коханими менше ніж за рік після весілля.

Обтислий ромпер на двох дружинах Остапчука: Горняк обтягнула плаский прес, а Полтавська – вагітний животик

Колишня та нинішня дружини Володимира Остапчука помірялись, у кого наряд вийшов ефектнішим і стильнішим – вагітна Катерина Полтавська та струнка Христина Горняк.