“Устиг і повикладати, й позахищати”: 45-річний Віктор Бронюк отримав чиновницьку посаду, але не в Києві

На деякий час Віктор Бронюк зник з шоубізу, перебуваючи в лавах ЗСУ. Та тепер знову з'явився. З новими силами взявся за діло. Отримав керівну посаду й дає концерти зі своїм гуртом "ТіК".

Віктор Бронюк має педагогічну освіту й диплом історика. Та про першу професію давно забув, бо на часі зовсім інші виклики й турботи. Від початку повномасштабної агресії Віктор Бронюк став на захист країни. До травня 2023-го служив у 120 бригаді Вінницької тероборони. Після чого демобілізувався. Причини – особисті.

Віктор Бронюк у теробороні

У батька музиканта стався інсульт, і він потребував постійного догляду. А оскільки чоловік мав інвалідність 1 групи, то син повернувся до цивільного життя, щоб доглядати за найближчим родичем.

Віктор Бронюк у філармонії

Тепер допомагає армії, даючи благодійні концерти. Окрім цього, Бронюка у серпні призначили на посаду директора Вінницької філармонії. Пан Віктор пообіцяв докласти чимало зусиль до розвитку культури у своєму рідному регіоні. Новостворений очільник хоче й усталені традиції зберегти, і привнести щось нове, сучасне, що відповідає реаліям сьогодення.

Віктор Бронюк на знімальному майданчику

Нова посада не завадить музиканту продовжити писати нові пісні та виступати. Зокрема, вже у листопаді “ТіК” виступатиме в Ірландії. Окрім цього, Віктор Бронюк спробував себе в новому амплуа – став актором. Знявся у серіалі “АТП “Рапід”. Мова у багатосерійній стрічці йде про далекобійників, які під час війни доставляють вантажі в будь-які куточки країни.

Співпраця з ICTV та знаменитими українськими акторами прийшлася автору хіта “Олені” до душі. Головні ролі дісталися В’ячеславу Довженку й Володимиру Гладкому, на долю героїв яких і випадають найнебезпечніші пригоди в дорозі. Самому Віктору у напарники дістався чихуахуа Бакс.

Популярне

Схожі статті

Сезонна смакота і моя коронна страва: пухкі та ніжні сирники з гарбузом. Справжній присмак осені

Коли сезон гарбузів у самому розпалі, можна приготувати смачну страву – сирники з гарбузом. Прості у приготуванні, але з таким незрівнянним смаком, сподобаються вам та родині.

“Хоч і невеликий, але дуже ситний”: роблю тортик без борошна, цукру та духовки – за талію не переживаю

Тим, хто стежить за фігурою, необов'язково відмовлятися від тортиків. Можна приготувати смаколик дієтичний – без борошна й цукру. Духовка вам теж не потрібна цього разу.

Маринована скумбрія за цим рецептом виходить “пальчики відкусиш”: за 15 хв впоралась із цілою горою рибин!

Така маринована скумбрія стане справжнім хітом на вашому святковому столі. Головна причина, чому рецепт так подобається господиням – простота виконання.