facebook

“Марічка та “істеричка” добре римуються”: Марічка Падалко вперше розповіла, як била вдома посуд від ревнощів

Українська телеведуча Марічка Падалко нещодавно дала відверте інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, де поділилася своїми особистими переживаннями стосовно стосунків з чоловіком.

Українська ведуча Марічка Падалко торкнулася теми ревнощів у стосунках зі своїм чоловіком — колишнім народним депутатом, а нині військовослужбовцем Єгором Соболєвим. Її відверті зізнання викликали жваве обговорення у мережі та серед прихильників ведучої.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Шлюб з Соболєвим не перший в житті Марічки, до цього вона вже була одружена 15 років з чоловіком, з яким вона познайомилася ще у школі. Проте за довгі роки сімейного життя дітей у пари не було, а згодом вони розлучилися. Через певний час в житті знаменитості зʼявився Єгор, який підкорив її серце. Після одруження у пари народилося троє дітей.

Марічка Падалко з трьома дітьми від Єгора Соболєва
Марічка Падалко з трьома дітьми від Єгора Соболєва

Проте Марічка зізналася, що завжди відчувала певні ревнощі у стосунках із чоловіком, хоча цим стосункам вже понад 20 років. За її словами, вона не завжди може бути впевненою в його вірності, навіть враховуючи його чесний і відкритий характер. Падалко зазначила, що її емоційність часто загострює ситуацію та навіть доходило до того, що жінка била посуд.

“Мені завжди здавалося, що Марічка та “істеричка” добре римуються”, – сказала ведуча, натякаючи на власну емоційну натуру.

Особливо цікавим моментом інтерв’ю стало зізнання Падалко про те, як вона навіть писала повідомлення жінкам, до яких мала ревнощі. Вона не заперечує навіть такі дрібниці, що перевіряє смайли, які її чоловік відправляє жінкам у переписці. Бо, начебто, чоловіки не розуміють, що навіть певними смайликами можуть подавати іншим жінкам сигнали, які будуть розцінені як флірт, і Марічка не бачить нічого поганого в тому, щоб пояснити це чоловікові.

Популярне

Схожі статті

Закуску з баклажанів “Тещин язик” тепер готую без майонезу, а з новим інгредієнтом: так в рази смачніше

Класична закуска з баклажанів може заграти новими фарбами, якщо змінити лише один інгредієнт у рецепті. Калорій менше, смак яскравіше, а гості засиплють компліментами ваші золоті руки.

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Ми звикли бачити акторку "Дизель шоу" поряд із Яною Глущенко Євгена Сморигіна чи Олександра Бережка. Натомість заміж знаменитість вийшла за зовсім іншого учасника проєкту.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?