Віталій Козловський більше не спілкується з Наталею Могилевською: яка кішка між ними пробігла

«Я для неї не корисний», - Козловський про свої стосунки з Наталкою Могилевською.

Заслужений артист України, співак Віталій Козловський танцював у балеті Руслани Лижичко, а у 2004 році розпочав сольну кар’єру, перемігши в талант-шоу «Шанс».

В ефірі програми «Зірковий шлях», яка виходить на каналі «Україна»,  співак розповів, які сьогодні має стосунки зі співачкою Наталією Могилевською.

Козловський зізнається – талант-шоу дало йому чимало, і Могилевську з Кузьмою називає наставниками. Хоча і розповідає про них із сумом.

Наталія Могилевська не спілкується з Віталієм Козловським
Наталія Могилевська не спілкується з Віталієм Козловським

«І зараз мені дуже прикро говорити, що Кузьми немає на сьогоднішній день. З Наталею ми якось віддалилися. Я намагався з нею поспілкуватися і наблизитися. Я розумію, наша професія вимагає егоїзму і нам потрібні корисні для нас люди. Можливо, я просто для неї не корисний», – сказав співак.

Журналістам «Зіркового шляху» Віталій розповів про перші кроки до слави, в яких його підтримали батьки. Коли йому було 14 – мама поїхала на заробітки в Італію, де мешкає вже 21 рік. Співак завжди з любов’ю згадує батька, який постійно брав його з собою у відрядження. Але, коли доводилося повертатися додому, то там вічно відбувалися конфлікти.

«У мене в житті було багато жесті. Перш за все, це було пов’язано з особистим життям батьків. Я не в праві їх засуджувати, але вони вічно сварилися. Постійно літали чайники, ножі. Добре, що вони не повбивали один одного», – поділився співак.

Незважаючи на конфлікти і сварки в родині, батько всіляко підтримував сина. І коли він вирішив зайнятися танцями, і коли став працювати в професійному колективі, то завжди відчував схвалення з боку рідної людини.

«Я дуже вдячний батькам за те, що вони давали мені свій власний простір і дозволяли вибирати свій шлях», – сказав співак.

Хоча, будучи підлітком, йому багато довелося пройти, щоб опинитися на професійній сцені.

«Ми працювали в нічних клубах. Тільки уявити: десятикласник вночі в п’ятницю працює у нічному клубі, – згадує співак. – Боже, дякую тобі, доленька, за те, що все-таки дала мені цей шанс. Я з дитинства пізнав нічне життя. Правда, у мене був суворий таймінг. Виїжджав в 23:00, а 2:30 вже повинен бути вдома. Не всі готові зрозуміти цю ступінь довіри моїх батьків. Перш за все, тата, тому що мами в цей момент не було».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.