Надія Мейхер, Олена Кравець, Анна Седокова та інші багатодітні зірки, які довели, що материнство не псує фігуру

У сучасному світі існує два стереотипи — про те, що у селебріті не вистачає часу на виховання дітей через щільний графіків, а також, що багатодітність назавжди псує жіночу фігуру. Пропонуємо вам підбірку українських знаменитостей, які успішно оскаржили ці твердження.

Надія Мейхер

Надежда Мейхер с сыном
Надія Мейхер з сином

Екс-учасниця “ВІА Гри” не любить публічно розповідати про своє особисте життя. Вона рідко показує свого і чоловіка і дітей у соціальних мережах і практично не говорить про них в інтерв’ю.

Проте, відомо, що співачка — мама трьох дітей. Старшому синові Ігорю в серпні цього року виповниться 18 років. Ще двох дочок Надія народила від другого чоловіка, бізнесмена Михайла Уржумцева. Варто зазначити, що три вагітності абсолютно не вплинули на ту “віагрівську” фігуру Мейхер, яка стала її головною родзинкою в колективі.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут с мужем и детьми
Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми

Довгий час Ольга була мамою єдиної доньки Злати, яка навіть брала участь у танцювальному шоу “Танцюють всі” на телеканалі СТБ. Сьогодні дівчинці вже 14 років і вона допомагає мамі виховувати молодшеньких — брата Валеру і сестру Євдокію.

Малюків Фреймут народила від другого чоловіка, генерального директора Нового Каналу Володимира Локотка. Після вагітностей телеведуча досить швидко відновилася, і знову радує своїх шанувальників відмінним стилем і витонченою фігурою.

Анна Седокова

Анна Седокова с детьми
Анна Седокова з дітьми

Анна Седокова у своєму особистому блозі всіляко демонструє, що багатодітність ніяк не вплинула на її фігуру. Співачка обожнює радувати своїх шанувальників знімками в купальнику або нижній білизні.

Своїх трьох дітей — двох дочок і молодшого сина — Седокова народила від різних чоловіків. Старшій Аліні, доньці футболіста Валентина Белькевича сьогодні 15 років. Середню дочку Моніку Анна народила в 2011 році від бізнесмена Максима Чернявського. Наймолодший син Гектор з’явився у 2017 році від бізнесмена Артема Комарова, з яким артистка розлучилася відразу після пологів.

Олена Кравець

Елена Кравец с мужем и детьми
Олена Кравець з чоловіком і дітьми

Можливл, актриса студії “Квартал-95” не була багатодітною мамою, якби доля не піднесла їй одного разу подвійний “сюрприз”.

У 2003 році у Кравець і її чоловіка народилася старша дочка Марія. У 2016-ому пара наважилася на другу дитину, але у подружжя народилися двійнята — син Ваня і дочка Катя.

Після вагітності Кравець стала виглядати тільки краще — вона удосконалила свій стиль і зараз є одним з еталонів жіночності.

Сніжана Єгорова

Снежана Егорова с детьми
Сніжана Єгорова з дітьми

Телеведучу Сніжану Єгорову можна назвати справжньою багатодітною рекордсменкою в українському шоу-бізнесі.

Вона виховує п’ятьох дітей. Двох старших дочок Єгорова народила в першому шлюбі з режисером Сергієм Семеновим. Ще два сини і донька з’явилися від Антіна Мухарського.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.