(ВІДЕО) Дочка Пугачової і Галкіна виконала пісню італійською і розповіла, скільки знає іноземних мов

Максим Галкін у своєму особистому блозі поділився милим відео, на якому його дочка Ліза демонструє знання італійської, англійської та французької мов.

Свій особистий блог у мережі Instagram телеведучий і пародист Максим Галкін повністю присвячує своїм дітям — двійнятам Лізі і Гаррі. Підписники шоумена тільки раді подивитися, як ростуть і радують своїх батьків брат з сестрою.

Одне з відео, яким поділився Галкін, особливо захопило користувачів мережі. Шестирічна Ліза продемонструвала свої знання іноземних мов.

Дівчинка виконала хіт італійського співака Тото Кутоньо, а також поговорила французькою та англійською мовами. За кадром мама Алла Пугачова задавала їй запитання, на які дівчинка з ентузіазмом відповідала.

Потрапив на сімейне відео і брат Лізи Гаррі. Він робив вигляд, що перемикає канали, а його сестричка грала роль диктора. Таку гру дітям придумав батько. Багато підписників умилилися такою затією і похвалили фантазію Галкіна.

Шанувальники Пугачової і Галкіна не могли пройти повз таке відео і не залишити теплі слова:

  • “Дітки розумнички, а батькам браво за таке потомство”;
  • “Вам явно пора писати книги з виховання, які ж вони у вас чудові”;
  • “Гарне дитинство у дітей. Самі придумують ігри, розвиваються, спілкуються. Без гаджетів, без інтернету та іншої нісенітниці”, — написали користувачі мережі під публікацією.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.