Дмитро Комаров розповів, що він купив футбольний клуб “Динамо Київ”: бізнес по-київськи

Дмитро Комаров разом з сестро і дружиною зіграв у настільну гру "Монополія", яка адаптована під реалії київського бізнесу.

Телеведучий шоу про подорожі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров поділився з підписниками своїм відпочинком на вихідних. Разом з коханою дружиною Олександрою Кучеренко та сестрою Ангеліною Дмитро вирішив випробувати нову настільну гру.

Компанія зіграла в український варіант знаменитої “Монополії”, яка вчить учасників правилам великого бізнесу, “великих” покупок і конкуренції на ринку.

Вітчизняний варіант адаптований під столичну специфіку — гра так і називається “Бізнес по-київськи”. Ігрову карту навіть прикрашає обличчя діючого мера столиці Віталія Кличка.

Самі виробники розповідають, що вулиці, підприємства і додаткові елементи зроблені в стилі Києва, з тонким гумором і безліччю цікавих нововведень. Гравці можуть “купити” і “управляти” київським метрополітеном, футбольним клубом “Динамо”, Бессарабським ринком, аеропортом та іншими підприємствами.

Фото с личного блога Дмитрия Комарова
Фото з особистого блога Дмитра Комарова

Як розповів Дмитро, він собі “придбав” футбольний клуб Динамо, а його дружина — метрополітен, але вони все одно програли.

Підписникам Комарова теж припало до душі таке дозвілля, вони дізнавалися, де можна придбати гру, і залишили багато коментарів:

  • “Ми сьогодні теж з чоловіком грали в МОНОПОЛІЮ)))) Але я у чоловіка знову виграла … збанкротила”;
  • “ОО круто!!! Не бачила такої монополії! Грала в традиційну пару раз. 1 раз грала в круту монополію серіалу« друзі»! Дуже сподобалося”;
  • “Ооо, ми теж в схожу граємо з сином!”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.