Кароль, Лорак, Лобода: сценічні образи, які не покажеш дітям

Ані Лорак, Тіна Кароль і Світлана Лобода - зірки, чиє ім'я практично не сходить з вуст шанувальників. І не тільки через їх вокальну творчість.

Обговорити знаменитостей змушують ще і деякі їх відверті образи, з якими вони сміливо виходять на сцену. Так, бувають і такі образи, які буде потім соромно показати дітям. Ми зробили огляд на найсміливіших виступів артисток.

Тіна Кароль

Тіна Кароль дивує фанатів відвертими знімками
Тіна Кароль дивує фанатів відвертими знімками

27 червня українська виконавиця вперше після карантину провела сольний концерт в Одесі. Здивувати змогла сміливими позами, чуттєвими рухами і нарядами. Протягом усього концерту змінювалося кілька образів Тіни. Було все – від білого шовкового плаття до чоловічої сорочки. Так, Кароль вийшла на сцену тільки в чоловічій сорочці! Саме тому шоу було цікавим, і навіть трохи інтимним.

Ані Лорак

Ані Лорак показала відео з виступу в яскравому образі
Ані Лорак показала відео з виступу в яскравому образі

Ця російська виконавиця також не виключає методи розкутості для того, щоб заманити шанувальників. Поки що на час карантину вона скасувала всі концерти, але в одному з недавніх інтерв’ю поділилася – без сцени відчуває себе погано. Тепер її майданчик для реалізації себе на час епідемії – Інстаграм. Там вона ділиться і архівами, і новими знімками. Нещодавно знаменитість опублікувала пікантний ролик, який зняли на шоу “Дива “. Під час свого виступу Ані Лорак вийшла на сцену в прозорому костюмі.

LOBODA

Лобода на концерті в піджаку з відкритим декольте
Лобода на концерті в піджаку з відкритим декольте

Світлана – просто королева епатажу. Вона любить дивувати зухвалими образами. Цього разу після прем’єри SuperStarShow знаменитість опублікувала в своєму Інстаграм кадри, де вона на сцені в піджаку з голими грудьми. Відверте декольте і гарячі танці зробили виступ незабутнім і по-справжньому спекотним.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.