Софія Ротару показала свій розкішний особняк і квітучий сад

Як відомо зі знімків, які з'явилися у відкритому доступі, народна артистка живе в триповерховому шикарному особняку.

Всіма улюблена співачка Софія Ротару засвітила свій заміський котедж в передмісті Києва. Елітний район Конча-Заспа – це місце, де живуть всі найбагатші, і авторитетні. Тут що ні будинок, то який-небудь політик чи зірка естради. Ось і Софія Михайлівна вирішила похвалитися передплатникам своїми розкішними апартаментами.

Справжній маєток

особняк Ротару
особняк Ротару

У своєму Інстаграм-блозі 72-річна українська співачка розмістила знімки дому і саду, який розташований на ділянці. Є також дерев’яна альтанка для гостей, зона відпочинку.

Передплатники оцінили такий дизайн інтер’єру, і почали хвалити Ротару за почуття смаку. Також захоплення викликав і розкішний сад з квітами, хвойними і плодовими деревами.

Коментатори пишуть таке: “Яка краса “, “У вас дуже гарний будинок “, “Рай “, “Неймовірна краса “, “Просто квітник “, “Як в раю “, “Круто, особливо гортензії “, “Красивий будинок “, “Красиво у вас “, “Мрія “, “Яка краса! Тиша і спокій, просто райське місце “, – пишуть фанати в коментарях під постом.

Додамо, що у співачки також є особняк в Криму. Однак через події останніх років Софія Михайлівна вже давно його не відвідувала.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.