“Санта-Барбара ” по-українськи: Могилевська опублікувала тизер нового кліпу

Вже днями українська співачка Наталія Могилевська представить фанатам нову пісню і кліп на неї - "Білий літак". Спеціально на честь цього знаменитість навіть змінила імідж - стала блонді.

Зараз Наталя вирішила зовсім заінтригувати шанувальників, і випустила тизер до свого нового кліпу. Як задумував режисер і сценаристи, красуня-співачка переноситься прямо в культовий серіал “Санта-Барбара “, який був популярний в 90-х. Саме в цьому стилі відзнято її кліп, і це можна зрозуміти з тизеру.

Санта-Барбара повертається!

Режисером ролика став Герман Нєнов, який славиться в колах шоу своїм талантом, креативом, цікавим баченням і незвичайною подачею сюжету. Могилевська впевнена – її пісня “Білий літак” знайде відгук серед шанувальників. Як вона заявляла раніше, це маніфест для жінок.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Пісня очікувана ще й тому, що заради неї Могилевська підстригла волосся і перефарбувалася в зухвалий блонд. При цьому вона заявила, що в її житті почалася справжня біла смуга – у творчості, в особистому житті, в натхненні.

Тому тепер шанувальники буквально атакують Наташу, і чекають поки вона випустить свій новий альбом.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.