Зруйнована сім’я і любов з різницею в 21 рік: романи зірок “Татусеві дочки”

Серіал "Татусеві дочки" по праву вважається культовою картиною, в яку закохалися мільйони телеглядачів.

Дівчата буквально дорослішали на очах всієї країни, і навіть після закінчення серіалу за їх життям пильно стежать фанати. А зірки картини вміло приховують своє особисте життя і зміни. Але 20 сезонів або 410 епізодів явно не залишать нікого байдужим. Розповімо про гучні і не дуже відомі романи екранних улюбленців.

Мирослава Карпович

Карпович і Прилучний
Карпович і Прилучний

Серіальну Машу Васнєцову активно обговорюють останні кілька тижнів. Їй приписують роман з Павлом Прилучним, і звинувачують саме її в зрадах Павла. Раніше надто уважні фанати приписували їй зв’язок з Єгором Крідом і Сергієм Лазарєвим. Однак Карпович не любить виставляти приватне напоказ, тому ніякі чутки не коментує.

Після того, як Мирославу і “Мажора” помітили в центрі Москви, сумнівів не залишилося – саме через неї Павло пішов від Агати і кинув дітей. Не дивно, що на Мирославу обрушилася справжня хвиля народного гніву і цькування. Дівчина проігнорувала всі образи і навіть погрози.

Єлизавета Арзамасова

Арзамасова і Авербух
Арзамасова і Авербух

Ботанка і заучка в серіалі, але розумниця і красуня в житті. Галина Сергіївна, вона ж Єлизавета Арзамасова здивувала так здивувала. Всіх шокували її відносини з чоловіком, старшим на 21 рік.

Як відомо, зірки познайомилися в 2010 році, коли разом працювали над проектом “Лід і полум’я” – на той момент артистці було всього 15 років. Коли саме почався їх роман – невідомо.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.