Заворотнюк перемогла рак: “Моя прекрасна няня” вже перебуває вдома зі своїм чоловіком

Популярна актриса і телеведуча, яка страждає від четвертої стадії онкології, повернулася з лікарні додому.

Така інформація з’явилася в мережі після того, як група підтримки “няні Віки” привітала її і чоловіка з Днем Петра і Февронії. Відзначається, що Насті стало значно краще, і лікарі прийняли рішення відпустити її з лікарні додому. Є навіть чутки про те, що вона купила шикарний заміський пентхаус.

“Віра дає сили”

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Деякі джерела стверджують, що, можливо, Анастасія просто пішла на поправку, а про повне одужання говорити рано. Ця версія є найбільш правдоподібною, адже четверта стадія досить важка, особливо для організму, ослабленого пологами і ЕКО.

Головна героїня серіалу “Моя прекрасна няня” вже відчуває себе краще.

Група підтримки Насті побажала їй одужання, і трохи привідкрила завісу лікування і самопочуття знаменитості:

“Ми бажаємо їм подолати всі труднощі і точно знаємо, що разом, поряд, удвох вони обов’язково з усім впораються”, – йдеться в публікації.

Це означає, що Настя зі своїм чоловіком Петром зараз знаходяться разом вдома. Нехай вона до кінця ще й не одужала (або не говорить про це), але позитивна динаміка – вже значимий плюс і крок до реабілітації.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.