Танці з 13 розміром грудей: пишногруда українська рекордсменка потрясла фанатів

Міла Кузнєцова - дівчина, яка нещодавно отримала сертифікат всеукраїнської книги рекордів. І добитися такого визнання допомогла власна груди.

На початку липня Міла Кузнєцова з Полтави приїхала в столицю, щоб представники книги рекордів зафіксували її досягнення – 135,5 сантиметрів в обхваті декольте.

Міла Кузнєцова запалила на вечірці на честь своєї перемоги

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Володарка звання Міс Всесвіт в форматі “Plus Size “, блогерша і апетитна модель вирішила гучно відсвяткувати досягнення, і запалила привабливими танцями. Відеозапис вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі.

Можна побачити, що вечірка на честь цієї події була досить веселою і насиченою. Яскрава блондинка вирішила залучити ще більше чоловічої уваги красивими рухами і відвертим позування. Купальник “леопардового ” кольору відмінно підкреслює її обсяги, і дає можливість милуватися формами.

Щаслива Міла примножила кількість шанувальників, і зібрала навколо себе цілу юрбу журналістів з камерами.

Відзначимо, що Кузнєцова отримала нагороду і звання рекордсменки в номінації “Найбільші жіночі натуральні груди “. Перед цим її обстежили кращі незалежні лікарі, щоб підтвердити – це не імпланти.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.