Сивий син Ротару чекає скасування карантину: опублікував несподіване фото

Руслан Євдокименко - син української артистки Софії Михайлівни Ротару. Руслан - не сильно медійна особистість, однак з'являється в соціальних мережах, і ділиться подробицями з життя.

Днями він опублікував фото, редаговане за допомогою додатку Face App, який старить людину. На знімку Руслан Євдокименко вже не той молодий чоловік, якого шанувальники звикли бачити зараз. Там він в прямому сенсі цього слова посивілий дідусь. Підпис до фотографії був неоднозначним.

Зморшки і сива борода: літо 2040

На знімку Руслан Євдокименко в зморшках, зі зістареною зовнішністю. В описі до публікації написано: “Коли дочекався скасування карантину! Літо 2040”. Підписники відразу помітили, що це фото відображає всі реалії сучасного світу, адже карантин через коронавірус сильно затягнувся, і ніхто не знає коли він закінчиться.

Руслан Євдокименко
Руслан Євдокименко

До слова, схоже Євдокименко не сильно сумує під час карантину, адже на фото він позує на тлі пальм і океану. Мабуть, у зоряного сина відпустка, і він вирішив трохи повеселитися. Так іронічно він припустив, що на відпочинок в спекотні країни і острова ми зможемо відправиться зовсім не скоро і навіть встигнемо постаріти до цього моменту.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.