(ВІДЕО) Дочка Полякової звинуватила матір і батька в перегляді відео 18+

У Інстаграмі поп-діва Оля Полякова показала черговий скандал з дочкою-підлітком.

Маша Полякова – старша дочка епатажної королеви ночі, яка днями повернулася з табору, вже встигла посваритися з мамою. Головна претензія Олі була в тому, що неповнолітня Маша допізна не спить, і сидить в телефоні до ранку. При цьому музикою вона не займається, а в кімнаті жахливий бардак.

Вся сім’я Полякової дивиться п*рно

У розділі Історії у Олі Полякової можна спостерігати справжню сцену – Оля забирає у старшої дочки телефон о другій годині ночі, а Маша звинувачує молодшу сестру Алісу в тому, що на дивиться відеоролики з позначкою 18+.

В результаті, мати посварилася на дочок, і все закінчилося тим, що Маша встала і кудись втекла зі своєї кімнати. На цьому відеоролик обривається, і шанувальники почали переживати – чи не втекла неповнолітня Марія з дому через конфлікт з мамою?

Вже вранці королева ночі виклала відео, зроблене за сніданком. Судячи зі слів дівчаток, сварка минула, але атмосфера в родині все ще залишається напруженою.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.