Спроба суїциду і 13 розставань: що пережила Людмила Чурсіна за свої 79 років

20 липня актрисі Людмилі Чурсиній виповнюється 79 років. Це зірка, яка підкорила світ завдяки своїм ролям і творчості.

Актриса народилася, коли її мати втекла від Великої вітчизняної війни. Хоч Людмила і народилася в дорозі, її батьківщиною записали Душанбе. Дитинство дівчинки пройшло в Грузії. Там же вона закінчила школу. Потім поїхала до Москви вступати в інститут. Спочатку мріяла підкорити небо, і прагнула вступити в авіаційний. Але доля склалася так, що за компанію з подругою пішла в театральний. Там і почалася її велика кар’єра. Молоду Чурсіну взяли і в ГІТІС, і до ВДІКу, і в «Щуку».

Людмила Чурсіна в молодості
Людмила Чурсіна в молодості

Вступивши в “Щуку “, Люда несподівано для себе самої стала однією з найкращих студенток курсу, хоча спочатку думала кинути виш. Однак закінчила його з червоним дипломом.

Кар’єра Людмили Чурсіної

Як актриса, молода Людмила розвивалася дуже стрімко. Уже в перші роки після закінчення інституту вона знялася в легендарних картинах “Донська повість”, “Два життя”, “Коли дерева були великими” і так далі.

Чурсіна була настільки талановитою і яскравою, що її запрошували навіть в Голлівуд, обіцяючи мільйони і золоті гори. Однак вона відмовилася.

Артистка була на диво хороша і в образі доярки, і в амплуа імператриці Катерини. У 90-х вона знімалася рідко, в новому столітті – засвітилася в серіалах «Маргоша», «Інтерни» і «Закрита школа».

Людмила Чурсіна в серіалі Маргоша
Людмила Чурсіна в серіалі Маргоша

Особисте життя Людмили Чурсиній

Перша роль в “Донський повісті ” подарувала Людмилі не тільки визнання, але і перше кохання. У неї зав’язалися стосунки з режисером Володимиром Фетіним. Однак відносинам не судилося бути щасливими – Людмила пішла через алкоголізм Фетіна. Піти було не так просто. В одному з інтерв’ю Чурсіна зізналася – намагалася піти від Володимира 13 разів, і кожного разу чомусь тягнулася назад.

Людмила Чурсіна в гостях у Дмитра Гордона
Людмила Чурсіна в гостях у Дмитра Гордона

Одного разу через свою безпорадність вона хотіла накласти на себе руки. Але випадковий таксист, який в потрібний момент опинився поруч, підтримав її і врятував від відчаю.

Згодом актриса змогла знову полюбити, і знову. Однак жоден шлюб не був успішним. У підсумку, зараз за плечима Чурсіною три невдалі шлюби. Дітей у Людмили немає. В інтерв’ю “Доля людини” вона розповідала, що її душа ніколи не лежала до материнства.

Зараз же Людмила прийняла рішення більше не виходити заміж – їй подобається бути в гордій самоті.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!