Хто дійсно виховував дітей Полякової: старша дочка Маша показала жінку, з якою провела дитинство

Дочка Олі Полякової Марія поділилася фотографією своєї няні, з якої провела дитинство.

Кожна професія має свої мінуси і плюси. Багато хто мріє підкорити сцену, проте, навіть не здогадуються, що у слави і популярності є й інша сторона медалі. Наприклад, естрадна кар’єра завжди ставить артиста перед багатьма виборами. Один з таких став перед Олею Поляковою.

Поєднувати сім’ю і кар’єру завжди непросто, особливо в ритмі постійних концертів і гастролей. Тут і доводиться вибирати: переривати кар’єру і ризикувати популярністю або шукати помічників у вихованні дитини.

Як стало відомо, Полякової допомагала виховувати дочок няня, жінку звати Людмила. Старша донька Олі, Маша, в своєму мікроблозі поділилася фотографією з нянею в честь її дня народження.

Снимок с Instagram Маши Поляковой
Знімок з Instagram Маші Полякової

Дівчинка зворушливо зізналася, що Людмила була поруч в найвеселіші і найважчі моменти і виростила її. Також Маша додала, що любить свою няню. Деякі передплатники навіть відзначили, що Марія схожа зовні на Людмилу.

Також шанувальники Полякової припустили, що жінка зараз допомагає виховувати і молодшу дочку виконавиці — дев’ятирічну Алісу.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з українським бізнесменом Вадимом Поляковим. У пари підростають двоє дочок — п’ятнадцятирічна Марія і дев’ятирічна Аліса.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.