Віктор Павлик стане батьком: нова дружина Катя вагітна

Нова дружина Віктора Павлика - молода Катерина Репяхова поділилася з фоловерами фотографією знімка УЗД.

Нещодавно фанатів Віктора Павлика потрясла інформація – він в свої 53 роки закрутив роман з 25-річною помічницею Катею. Пара вирішила не зволікати, і зіграла весілля дуже швидко. Незважаючи на те, що Павлику зараз 53 роки, він є активним користувачем соціальних мереж, і бере активну участь у розвитку Інстаграм-блогу його дружини Каті.

Дружина Віктора Павлика вагітна

Днями в Інстаграм дівчина поділилася інформацією про те, що пройшла повний медогляд. Здала аналізи, відвідала лікарів і отримала довгоочікуваний висновок – вона здорова. Стопкою документів, які їй заповнили при проходженні медичного огляду, дівчина поділилася в Історії.

Дружина Віктора Павлика вагітна
Дружина Віктора Павлика вагітна

Уважні фоловери помітили, що серед різних папірців, напрямків і висновків у дівчини лежить кілька знімків УЗД. Хоча і розгледіти що на них зображено і що написано поруч, складно. фанати пари припустили – дівчина вагітна.

Тим більше вона проходила медичну комісію, що допомогло встановити їй, чи може вона з Віктором Павликом мати дитину. Як заявила сама дівчина, вона повністю здорова, чому безмірно рада.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.