Бузова закрутила роман з одруженим Солдатовим: дарує квіти і красиво залицяється

Епатажна Ольга Бузова, мабуть, сильно не переживає через розрив з Давою, і вже приймає залицяння від інших чоловіків.

Днями з’явилася інформація про те, що співачка Ольга Бузова і її зоряний чоловік блогер Dava розійшлися. Це підтверджує і той факт, що зірки перестали лайкати один одного в Інстаграм, не публікують фото разом, і час від часу діляться сумними фразами. Поки офіційних заяв про їх розставання не було, проте Оля вже цвіте в прямому сенсі цього слова.

Бузова приймає квіти від одруженого чоловіка

У Ольги Бузової в Інстаграм з’явився пост з подяками за шикарний букет квітів від блогера Дмитра Солдатова @dmitry_soldatov_ru.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

У свою чергу Солдатов теж опублікував зворушливе фото зі співачкою і екс-ведучою Дому-2 у себе в профілі. У підписі до фотографії він розповів про умови конкурсу, який вони запустили спільно з Олею. А ось Бузова зворушила фоловерів визнанням.

“Ми знайомі вічність, а бачилися востаннє 7 років тому. Зустрів мене в супермаркеті і подарував букет! Вчіться, чоловіки “, – написала співачка.

Також знаменитість додала, що Діма дуже щедрий, і тому дарує в конкурсах дорогі подарунки. Деякі коментатори зробили акцент на цьому: “Може Оля і клюнула на нього, тому що він ” щедрий “?

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.