Віра Брежнєва народить від Костянтина Меладзе: співачка відверто поговорила зі своїми шанувальниками

Віра Брежнєва зізналася, що планує спільну дитину зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. У своєму мікроблозі вона відверто поділилася з підписниками своїми думками і планами на цей рахунок.

У 2015 році закохані Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе таємно одружилися в Італії. Хоча, ні для кого не секрет, що відносини між ними зародилися ще задовго до офіційних штампів в паспорті, хоча обидва мали свої сім’ї.

До заміжжя з Вірою, композитор і продюсер прожив 19 років у шлюбі з першою дружиною Яною. У них народилося троє дітей — дві дочки і син, у якого лікарі діагностували аутизм.

Брежнєва теж вступила в шлюб з колишнім продюсером, маючи за плечима яскравий досвід в особистому житті. Ще до участі в колективі “ВІА Гра” вона народила свою старшу від дочку Соню, з батьком дівчинки співачка прожила всього кілька років у цивільному шлюбі.

У 2006 році “блондинка з ВІА Гри” залишила гурт і вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, якому народила через три роки дочку Сару.

Віра Брежнєва з дочками

На питання від шанувальників: чи збирається 38-річна виконавиця народжувати від 57-річного Меладзе, Віра вперше відповіла відверто. Вона зізналася, що з радістю хотіла б стати мамою втретє і останнім часом часто замислюється про поповнення в їхній зірковій сім’ї.

“Я б хотіла відчути щастя материнства навіть більше, ніж один раз”, — зізналася Брежнєва. Чутки про вагітність артистки часто з’являються в ЗМІ та соціальних мережах, фанати виглядають вагітний животик під усіма об’ємними нарядами Віри, проте ні вони, ні Меладзе не підтверджували факт вагітності співачки.