Марченко поділилася секретом щастя з Медведчуком: “Відносини – це ручна робота “

Оксана Марченко - телеведуча, і дружина кума Путіна Віктора Медведчука. Вони з Віктором вже більше 20 років в шлюбі.

Зараз популярна українська і російська шоу-діва вирішила поділитися секретом успішних відносин. Вона зазначила, що в основі будь-яких відносин живе “ручна робота в чотири руки “.

Ми – “точилки” друг для друга

 

Знаменитість в своєму чуттєвому пості розговорилася і розповіла, що ніколи не порівнювала чоловіка з кимось іншим. Вона стверджує – краще – це ворог хорошого. Тому ніколи не варто говорити чоловікові що він гірший за інших, або в чомусь відстає.

Телеведуча стверджує – в шлюбі немає когось найголовнішого, когось слабшого. У подружній парі усі рівні, і саме це дозволяє жінці і чоловікові почувати себе комфортно.

Також Оксана вчить фоловерів вміти визнавати свої помилки. Це, на її думку, дозволяє вирішувати проблеми, і потім не повертатися до них знову. Також Оксана ділиться досвідом ще в декількох ситуаціях: “Не смійся над (її / його) мріями. Говоріть правду – тоді нічого не доведеться запам’ятовувати. Ніколи не сваріться на людях. Спочатку тричі подумай – потім промовч. Найкращі ліки – любов і турбота . Якщо не допомагає – збільште дозу”. Саме керуючись цими пунктами, телеведучій вдалося зберегти шлюб, який триває два десятки років.

Резюмувала Оксана свій емоційний пост тим, що сім’я – це не випадковість, а плід довгої роботи, вибору, старань. І не варто в подружньому житті чекати чудес, їх потрібно створювати своїми руками.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.