Корона з діамантами і машина за 150 тисяч доларів: фанати дарують знаменитостям не тільки квіти

На що тільки не йдуть фанати, щоб порадувати і здивувати своїх кумирів. Ми зробили для вас добірку найбільш дорогих подарунків, які шанувальники дарували російським зіркам шоу-бізнесу.

Оля Бузова

Бузова отримала в подарунок корону з діамантами
Бузова отримала в подарунок корону з діамантами

У 2019 під час концерту в Якутії фанати співачки піднесли їй елегантну срібну корону, прикрашену 11 діамантами. Бузова була вражена подарунком і записала відео з подякою для жителів Якутії.

Світлана Лобода

Лободі подарували камеру за мільйон
Лободі подарували камеру за мільйон

Під час туру по Америці співачка отримала подарунок від незнайомця – німецький фотоапарат Leica, вартість якого близько 1 мільйона рублів.

Юрій Шатунов

Шатунову дарують машини
Шатунову дарують машини

У 2012 році таємничий фанат Шатунова підніс йому дорогий подарунок – автомобіль Mercedes вартістю 150 тисяч доларів. Юрій спочатку прийняв це за жарт, але незабаром переконався в зворотному. В одному з інтерв’ю співак пожартував, що його шанувальники нарешті подорослішали і розбагатіли.

Альона Кравець

Олені Кравець шанувальник подарував квартиру
Альоні Кравець шанувальник подарував квартиру

Російська актриса, співачка і модель Альона Кравець в 2019 році отримала від свого шанувальника розкішний сюрприз: величезну квартиру в Швейцарії. Дівчина без вагань прийняла подарунок, але заводити відносини з цим чоловіком не стала.

Микола Басков

Басков отримав в подарунок дорогу ювелірну прикрасу
Басков отримав в подарунок дорогу ювелірну прикрасу

У 2015 році Баскову зробили дуже дорогий подарунок: рукавичку вкриту діамантами. Настільки розкішний презент вартістю в 150 тисяч євро 43-річний співак Микола Басков отримав від дружини американського ювеліра Джейкоба Арабо, власника бренду Jacob & Co

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.