Батьки Фріске хочуть відсудити у Шепелєва ще й будинок

Про те, що тато і мама покійної Жанни Фріске забиратимуть у її екс-чоловіка будинок через суд повідомив батько артистки Володимир Фріске.

Днями стало відомо, що через суд батькам померлої Жанни вдалося вибити фінансову компенсацію в сім мільйонів рублів з Дмитра Шепелєва, колишнього чоловіка артистки. Як виявилося, ці гроші перед смертю зібрав благодійний фонд “Русфонд”. Вони не стали в нагоді Фріске на лікування, і Шепелев забрав їх собі. Також він встиг привласнити і деякі заощадження Жанни, які зберігалися у неї на рахунках.

Батьки Жанни Фріске забирають у Дмитра Шепелєва будинок

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

У Московській області у Жанни і Дмитра був особняк площею 400 км. метрів. Після смерті Шепелєв нібито незаконно переоформив його на себе. Володимир Фріске, тато Жанни, заявив – вже подано судовий позов. Чоловік упевнений – правосуддя буде на його боці.

Конфлікт батьків і чоловіка співачки почався ще до її смерті. Тоді Шепелєв нібито відвіз Жанну в штати, і не дозволяв їй спілкуватися з рідними. А після її загибелі в 2015 році забрав собі всі її майно.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.