У Пугачової відсудили бренд “Христина ” для булочок і тортиків

Алла Борисівна використовує бренд "Христина", названий на честь її дочки Орбакайте вже 23 роки поспіль, але зараз на неї подали в суд через відстоювання інтелектуальної власності.

Як виявилося, якась Христина Мартиросян з Нового Уренгоя вже багато років використовує цю назву для просування власної випічки і кондитерських виробів. Жінка вирішила, що свої права треба відстоювати, і подала на Примадонну в суд.

Суд виніс вердикт на честь підприємниці: тепер Пугачовій доведеться поділитися “Христиною “

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Суд з інтелектуальних прав підтвердив, що власниця магазинів з Уренгоя Крістіна Мартиросян має право використовувати назву бренду “Христина” для власних просувань.

Сама Христина коментує: “Алла Борисівна навряд чи буде займатися випічкою тортів і тістечок, тому це всього лише маленьке прохання віддати частину назви мені “.

У Пугачової через суд забрали бренд "Крістіна"
У Пугачової через суд забрали бренд “Крістіна”

Примадонна поки ніяк не коментувала цю ситуацію. Зараз відомо, що в далекому 1997 року Алла Борисівна Пугачова отримала патент на бренд Христина, і його використання в 18-ти категоріях товарних класів і послуг. Патент продовжений до 2026 року, тобто ще буде діяти шість років. Правозахисники стверджують – нічого страшного тут немає. Від Пугачової через цей суд не убуде, і ніхто не звинувачував нікого в плагіаті.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?