Світлані Лободі вдалося в одному кліпі зібрати цілу обойму зірок першої величини і викликати скандал в публіці

Світлана Лобода, яка зараз живе в Росії, любить епатувати народ. Її новий кліп на трек «Boom Boom» за 1 день набрав більше 800 тисяч переглядів і викликав цілі баталії навколо змісту і подачі. Дивіться і дивуйтеся.

Тільки-тільки новий кліп Світлани Лободи на пісню «Boom Boom», співавтором якого виступив репер Pharaon, з’явився на Youtube, як викликав запеклі суперечки.

Світлана Лобода в кліпі
Світлана Лобода в кліпі

У скандальному ролику з’явилася величезна кількість інших зірок російської естради, наприклад, Ксенія Собчак, Лоліта Мілявська, Катерина Варнава та багато інших. В якості продюсера виступив Олександр Гудков, який раніше підготував Little Big до Євробачення 2020.

Екатерііна Варнава
Катерина Варнава

Першим же ділом привертає увагу «недитячий» рейтинг відео – йому дали міцні 18+. Подібна класифікація відмінно демонструє трохи вульгарну і гротескну суть самого сюжету, адже в ньому дівчата різних фігур і комплекцій намагаються сподобатися загадковим «суддям», отримуючи від них оцінки.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Кожен учасник був в декількох образах, деколи яскравих, часом неприємних: наприклад, Собчак з’явилася в кадрі зі зламаним носом, а сама співачка Лобода красувалася з прищіпками в стилі БДСМ.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Такий сміливий кліп викликав бурю обурення з одного боку і схвалення висміювання сучасного світу з іншого – подвійність реакції на обличчя. Тому залишається тільки переглянути кліп самому і сформувати власну думку про нього.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!