Крупним планом: зірка серіалу «Величне століття» Мер’єм Узерлі показала фото до пластики

Зірка відомого турецького серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі в одній із соціальних мереж опублікувала пост, в якому показала, як виглядала 25 років тому.

36-річна актриса і модель Мер’єм Узерлі показала цікавий фотоколаж, на одній частині якого фото 2020 року, а на другому – 1995 року. На архівному фото Мер’єм всього 12 років, але варто відзначити, що в такому ранньому віці вона виглядала набагато старшою за свої роки. Шанувальники акторки негайно відреагували на нову публікацію знаменитості. Більшість відзначило, що Мер’єм зовсім не змінилася, а багато фанатів упевнені, що Мер’єм Узерлі з віком тільки покращала.

Мер’єм Узерлі робила пластику

Турецьку актрису часто підозрюють в тому, що вона користується уколами краси і коригує свою зовнішність пластичними операціями. Однак Мер’єм завжди заперечує подібні висловлювання. Порівнюючи фото актриси, дійсно видно деякі зміни: злегка змінена форма носа і збільшені губи, але варто відзначити, що це не сильно впадає в очі і робить риси обличчя Мер’єм ще більш виразними.

Нагадаємо, Мер’єм Узерлі – турецько-німецька актриса, яка зіграла далеко не в одному фільмі. Однак найбільшу популярність їй принесла роль в легендарному турецькому серіалі «Величне століття», де Мер’єм зіграла роль Роксолани. Відомо, що дівчину обрали на роль серед тисячі інших претенденток.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.