Напали і побили: знаменитості, на яких вчинили замах (Пугачова, Руссо, Тіматі)

Безпека завжди знаходиться на першому місці - як у пересічного громадянина, так і у зірки, яку впізнає "кожна собака ".

І це не просто так, адже є чимало конкурентів, недоброзичливців або хейтерів, які платять величезні гроші, щоб завдати шкоди знаменитостям. Сьогодні розповідаємо про вітчизняних селебріті, яким довелося відчути на собі роль жертви.

Авраам Руссо

Авраам Руссо
Авраам Руссо

14 років тому Руссо був на вершині слави – наймодніші чарти, його музика на всіх радіостанціях і на центральних музичних каналах. Здавалося б, про таке життя можна тільки мріяти. Але раптом різке потрясіння – заголовки газет рясніють фразами “Авраама Руссо хотіли вбити “. У 2006 році машину співака розстріляли невідомі. Руссо дивом залишився живий, хоча на деякий час завис між життям і смертю – потрапив в реанімацію. Доктора з інституту Скліфосовського рятували йому життя. Нападників так і не знайшли. Коли Руссо повернувся на сцену, він вважав за краще не говорити про те, що трапилося. В одному з інтерв’ю натякнув – це сталося через конфлікт зі спонсорами.

Тіматі

Тіматі
Тіматі

Збільшити кількість охорони реперу довелося через конфлікт з Кіркоровим. Хоча Тіматі і не повідомляв про явні факти погроз, напади і т.д., ризик розправи на грунті конкуренції все одно залишається великий. А зіткнень з фанатами у Тіматі завжди чимало: наприклад, одного разу на гастролях абсолютно п’яний шанувальник поліз до співака цілуватися, за що отримав в щелепу.

Пугачова

Пугачова
Пугачова

Примадонна – знаменитість такого масштабу, що було б дивно, якби на неї не вчиняли замахів. Однак це було давно – ще на сході кар’єри Алли Борисівни як всеросійської зірки. У 80-х роках замах на Пугачову стався на грунті ненависті – її збирався вбити 17-річний юнак Анатолій Нагієв одразу після того, як звільнився з колонії, де сидів за згвалтування. Причина абсурдна – в місці, де він відбував покарання, постійно через приймач крутили пісні Алли Пугачової, і він її зненавидів. На щастя, все обійшлося, і Аллі вдалося втекти. А через кілька місяців Нагієва посадили за вбивство інших жінок.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.