Поповнення в родині Кіркорова: “Ласкаво просимо в нашу сім’ю”

Філіп Кіркоров поділився сімейними кадрами. Діти співака Алла-Вікторія і Мартін-Крістін отримали від батька дивовижний подарунок.

29 червня син короля російської естради Мартін-Крістін відсвяткував свій 8 день народження. На честь свята його зірковий батько не тільки влаштував грандіозну вечірку, але і підніс імениннику незвичайний і досить дорогий подарунок.

Фото с Дня рождения Мартина Кристина
Фото з Дня народження Мартіна-Крістіна

Діти Філіпа Кіркорова — дочка Алла-Вікторія і син Мартін-Крістін захоплюються кінним спортом. Брат з сестрою регулярно тренуються в кінному клубі і навіть навчилися виконувати деякі трюки.

Співак презентував синові на день народження племінного коня. “Подарунок” доставляли з Німеччини, а жити новий друг сім’ї буде в кінному клубі, в якому діти Кіркорова навчаються навичкам професійних наїзників.

У своєму особистому блозі виконавець поділився знімком коня, новий друг Алли-Вікторії і Мартіна-Крістіна отримав кличку Клод.

Филипп Киркоров с детьми и Клодом
Філіп Кіркоров з дітьми і Клодом

“Ласкаво просимо в нашу сім’ю, Клод Кіркоров! Так, у нас поповнення. Так багато радості нам доставило ця подія — до нас приїхав наш кінь Клод — королівський подарунок”, — розповів Кіркоров на своїй сторінці в Instagram.

Артист додав, що тепер всі вихідні з дітьми він планує проводити у стайні. Він також додав, що зробить разом з дітьми все, щоб Клод отримував достатньо любові й уваги.

Филипп Киркоров показал, где будет жить Клод
Філіп Кіркоров показав, де буде жити Клод

Шанувальники артиста приєдналися до поздоровлень і залишили безліч коментарів:

  • “Красень! Порода! Гідний прізвища!”;
  • “Вітаю з поповненням Філіп, зі святом родини вас! Будьте всі здорові щасливі! Любимо”;
  • “Яка краса! Зі святом вас! Філіп, Щастя, Миру, Добра і Здоров’я всій Вашій Сім’ї”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.