Буйнова без штанів застукали з Лолітою: розважалися, поки їх ніхто не бачив

У мережі з'явилося неоднозначне відео, яке вразило публіку своєю відвертістю. Такого не очікував ніхто.

Життя артиста – далеко не завжди комфортні умови. Часто знаменитостям доводиться спати в літаках, їсти в дорозі і гримуватися в машині. При таких обставинах допоможе тільки гумор і самоіронія.

Буйнов показав «зіркові будні»
Буйнов показав «зіркові будні»

На своїй сторінці в Інстаграм відомий російський співак Олександр Буйнов опублікував смішне відео, в якому показав свої «зіркові будні». На відео артист, мабуть перед концертом, намагається переодягнутися.

Буйнов з голими ногами, сидячи в машині, одягає штани, а в цьому йому допомагає Лоліта. “Давай, поки нас ніхто не бачить, давай ніжку, мій маленький!”, – говорила Мілявська в кадрі. Однак цей момент хтось зафіксував на камеру.

Буйнов зізнався в любові до Лоліти

Під відео артист написав пост, в якому подякував усім, хто випромінює оптимізм і доброту. “Лолка, я тебе люблю!” – додав Буйнов. Шанувальники співака були приємно здивовані настільки відвертим відео і подякували Олександру за позитив. «Які Ви всі хороші. А особливо Лола, явно їй не вистачає чогось або когось.»,« Позитиву океан і стільки ж любові!», « Хто допоміг напнути штани зрозуміло, а ось хто їх зняв?», – прокоментували відео підписники.

Варто відзначити, що Лоліта Мілявська і Олександр Буйнов дружать вже багато років, що є рідкістю в «зірковій тусовці».

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.