«Удар» у відповідь в Альбіну Джанабаєву: колишня дружина Валерія Меладзе висміяла чоловіків, які обирають собі надто молодих супутниць

Ірина Малухіна - екс-дружина популярного в Росії співака і продюсера Валерія Меладзе.

Напередодні вона зробила гучну заяву – кинула камінь у город Альбіни Джанабаєвої. Ірина вирішила поговорити про нерівні шлюби, де між чоловіком і жінкою дуже велика різниця у віці. Ірина уточнила, що такі пари з боку виглядають, смішно, безглуздо, нерозумно і навіть викликають жалість.

Немає повісті сумнішої на світі …

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна уточнила: «Немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про старіючого Ромео. Скільки їх бідних навколо! Безумовно, є і нормальні чоловіки, але цей типаж особливо виділяє моє око “.

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна

Ірина вирішила розповісти докладніше про те, що думає про нерівні шлюби, і далася в літературні порівняння: “Спробую описати, як виглядає цей персонаж. Йому, як правило, 45+, зовні завжди ретельно напомаджений, він в агресивній формі пережив (вірніше, не пережив) кризу середнього віку. Він тривожний і наляканий перспективою самого себе. Він носій усіляких синдромів «Доріана Грея», «Пітера Пена», «Дона Жуана», «Казанови».

Малухіна впевнена – з такими чоловіками нема про що говорити, з ними не вийде будувати серйозний брак або цікаві відносини. Тіло – ось головний “магніт “. На це і липнуть молоденькі. Шанувальники побачили в цьому особливий підтекст – весь опис підходить під колишнього чоловіка Іри – Валерія Меладзе. Звідси випливає висновок – Ірина заздрить Джанабаєвій, яка, будучи молодою і красивою, окільцювала успішного Меладзе.

Однак сам Меладзе в інтерв’ю не раз заявляв – незважаючи на їх різницю в чотирнадцять років, вони прекрасно уживаються, і не стикаються з непорозумінням.