Потап змінив орієнтацію і показав занадто особисті фото в обнімку з іншим чоловіком: Настя Каменських не розуміє як жити далі

Від цього відомого українського репера можна очікувати чого завгодно, але тільки не ніжних обіймів з чоловіком. Куди дивиться Настя Каменських?

Днями Олексій Потапенко (більше відомий як Потап) опублікував дивне фото – там вони з Олексієм Завгороднім (Позитив з групи “Время и стекло “) обіймаються і поклали руки один одному на обличчя. Знімок викликав багато запитань з боку аудиторії, але, звичайно, головний посил цієї публікації – гумористичний.

Позитив і Потап: що їх пов’язує насправді?

 

Потап – продюсер Позитива в групі “Время и стекло “. Однак після того, як група заявила про розпад, Потап став виступати з Олексієм Завгороднім. Це можна побачити навіть за останнім хітом музикантів – “Чика Бомбина “.

Подробиці створення знімка в обнімку музиканти не озвучили, проте за підписом можна зрозуміти, що артисти знімали шоу: “Це був один з найвеселіших батлів МMMOZGI VERSUS M5. Скоро в YouTube !!! “.

Фанати з нетерпінням чекають нових програм за участю улюблених співаків. Однак це викликало у них питання – чому Потап і Настя перестали публікувати спільні фото і відео?

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.