Друг Пугачової Буйнов схуд після операції: організм виснажений

Зовсім недавно фанатів музиканта вразила новина - їх кумир переніс складну операцію з видалення підшлункової залози.

Сам Олександр, мабуть, не дуже засмутився через проблеми зі здоров’ям, і публікував в Інстаграм знімки з лікарняної палати прямо після хірургічного втручання.

Ослаб на 10 кг: їв тільки овочі, а хотілося б ковбаски. Буйнов розповів про самопочуття

https://www.instagram.com/p/CDqbxRCgs92/

 

Напередодні музикант Олександр Буйнов опублікував фото їжі в Інстаграм, і під ним поділився особливостями свого раціону, якого слід дотримуватися після операції на органах шлунково-кишкового тракту.

“Вся композиція називається« Без фільтрів », і які нафіг фільтри, коли тут такі фарби! Овочі, блін, це-ж овочі! Я їм овочі (голосом Папанова), вирощені власними руками !!! … ну, майже. між іншим після операції я втратив 10 кг. Як-же я скучив по Її Величності яєчні з Її світлістю Ковбасою, епрст! “.

Відзначимо, операція Буйнова пройшла успішно і без ускладнень. Його дружина пояснювала, що Олександр не завжди встигає стежити за своїм здоров’ям, тому іноді доходить до крайнощів. Зараз співак вже практично повернувся в свій стабільний розпорядок дня, проте захопився правильним харчуванням.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.