Вся правда про серіал “Свати”: коли чекати нового сезону і що сталося на майданчику?

Сьомий сезон серіалу "Свати " телеглядачі чекають з нетерпінням, проте актори, які зараз задіяні у знімальному процесі, впевнені, доля робить все, щоб прем'єра не відбулася.

Актор Данило Бєлих, який грає в серіалі Макса Ковальова, сина Ольги Миколаївни і тата Женьки, поділився у себе в Інстаграм подробицями. Там Данило розповів, що зараз вже відзнято частину сезону. Актор уточнив, що це буде абсолютно новий формат – повернення в минуле, де Будько і Ковальови ще зовсім молоді. Однак на цьому не закладена сюжетна лінія, а лише подається передісторія.

Свати-7 можуть не вийти на екрани: творці фільму не знають коли зможуть повернутися до зйомок

Спочатку проект планувалося випустити на екрани в 2015 році. Однак через політичні протистояння деяким акторам був заборонений в’їзд на територію країни, а в Україні взагалі на державному рівні заборонили показ серіалу. Однак режисери та продюсери не здалися, і відвоювали своє право на “Свати “.

Наступним ударом став коронавірус, який перервав знімальний процес в селі під Мінськом. І тепер, через протести, які невідомо коли закінчаться, творці серіалу вирішили не відновлювати зйомки.

 

“Упевнений, ми обов’язково ще попрацюємо і випустимо багато прекрасного і гідного вашої уваги “, – написав Данило Бєлих.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.