Зірки, які виступають за ЗСЖ і сидять на правильному харчуванні: ніякого хліба і солодкого

Правильне харчування - секрет не тільки стрункої талії, але і чистої здорової шкіри.

Саме тому багато хто відмовляється від мучного, жирного і солодкого на користь здоров’я. Особливо це актуально серед зірок, які хочуть залишатися красивими і молодими якомога довше. Сьогодні ознайомимося з підбіркою знаменитостей, які не їдять після шести і можуть без праці встояти перед апетитним чізкейк з вітрини.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Чудова російська красуня впевнена – повітря і правильна їжа – основа міцного здоров’я. Напевно, саме в цьому і полягає секрет її сліпучої привабливості. Співачка їсть маленькими порціями, а в її меню багато білка і води. Основна страва Віра вживає на обід, а сніданок повинен бути максимально легким. Її раціон складається з риби, яєць, овочів.

Дженіфер Лопес

Дженіфер Лопес
Дженіфер Лопес

Пп – модна течія не тільки для місцевих зірок, але і для знаменитостей світового рівня. Вона прибрала зі свого меню все рафіновані продукти, замінивши їх на зелень. Кожен день дівчата починається з протеїнового коктейлю. Улюблені ласощі – коктейлі з меду і ягід.

Дженіфер Еністон

Дженіфер Еністон
Дженіфер Еністон

З кожним днем Еністон стає все красивішою. У Голлівуді вона вважається одним з головних адептів ПП. Овочі замінили всі шкідливі продукти в раціоні актриси. Ніяких хліба, пасти і солодкого.

Її раціон базується виключно на продуктах природного походження. Крім того, Еністон стверджує – харчується не по часу, а за власними відчуттями.

Світлана Ходченкова

Світлана Ходченкова
Світлана Ходченкова

Мила блондинка з чистим обличчям і підтягнутою фігурою. Це все тому, що дівчина не вживає нічого жирного / гострого / калорійного. Також вона на тривалий час відмовилася від м’яса.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.