Молода дружина Петросяна випадково оприлюднила свій номер телефону і домашню адресу. У Брухунової нерухомості на 280 мільйонів Ексклюзив

Творець «Кривого дзеркала» пішов від Олени Степаненко до 31-річної помічниці. За рік спільного життя молода дружина Петросяна заволоділа нерухомістю на суму 280 мільйонів рублів. Тетяна Брухунова сама розкрила всі карти.

До особистого життя Євгена Вагановича не було б прикуто стільки уваги, якби не причина розставання з Оленою. Адже раніше здавалося, що їх союз — одна з небагатьох постійних в цьому світі речей. Однак насправді це було великою помилкою.

Евгений Петросян и Елена Степаненко
Євген Петросян і Олена Степаненко

Як розповів адвокат гумориста, який займався процесом розлучення, ще до цього тепер уже колишнє подружжя не жило разом як мінімум 15 років. Проте чутки говорять про те, що саме роман з Тетяною став початком кінця цього шлюбу.

Татьяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Різниця у віці між Петросяном і Брухуновою значна — 44 роки, але це не заважає їм будувати щасливу сім’ю. Принаймні, саме такий висновок можна зробити по публікаціях обраниці Євгенія в Instagram.

Татьяна Брухунова во дворе ЖК «Садовые кварталы»
Тетяна Брухунова на території елітного ЖК «Садові квартали»

Дівчина любить розповідати підписникам про покупки і моменти з життя. На цей раз вона оступилася і випадково засвітила свою адресу та номер телефону в Instagram-stories. Пізніше Тетяна записала звернення, в якому заявила, що дані, які промайнули в бланку онлайн-замовлення, належать її помічниці:

«Ви думаєте, що я настільки дурна, щоб робити замовлення чого б то не було на себе? Ні! Прошу не обривати контакти моєму співробітнику. Мене ви там не почуєте», — стверджує героїня статті.

Петросян с Брухуновой на Новой волне 2019
Петросян з Брухуново. на Новій хвилі-2019

Проте по вказаній вулиці Трубецька знаходиться елітний житловий комплекс «Садові квартали». Подружжя неодноразово викладали особисті фото з його території.

З’ясувалося, що 31-річна пасія Петросяна володіє нерухомістю в Москві на суму 280 мільйонів рублів — квартира за 30 і апартаменти за 250.

Пара живет в элитном жилом комплексе, а обнародованный Татьяной адрес этому соответствует
Пара живе в елітному житловому комплексі, а оприлюднена Тетяною адреса цьому відповідає

В останніх пара і живе, а їх площа становить ні багато ні мало 229 квадратних метрів. У квартирі є одна спальня, кабінет, гостьова кімната, масажна, кухня-вітальня, пара комор, пральня та навіть дитяча кімната з власним санвузлом і гардеробною.

План аппартаментов Татьяны и Евгения Вагановича
План апартаментів Тетяни і Євгенія Вагановича

Оприлюднений номер теж належить Тетяні — спритні користувачі мережі підтвердили це, перевіривши його через спеціальні програми.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.