Зйомки продовження «Моєї прекрасної няні»: правда чи вигадка? Сергій Жигунов вперше прокоментував

Шанувальники серіалу, який свого часу буквально підірвав аудиторію і прикував мільйони глядачів до екрану, чекають продовження історії.

Однак, як стверджують актори серіалу, нових серій чекати не варто. Зйомка закінчена і планів щодо продовження поки немає. Крім того, головна героїня Анастасія Заворотнюк, яка зіграла легендарну няню Віку, зараз знаходиться на лікуванні за кордоном – бореться з останньою стадією раку.

Російський актор і продюсер Сергій Жигунов спростував чутки про підготовку нового сезону серіалу «Моя прекрасна няня»

Жигунов і Заворотнюк
Жигунов і Заворотнюк

Як пише видання Nation News, недавно з’явилися чутки, що Жигунов нібито працює над продовженням культового серіалу. Однак сам він виступив із заявою “Ви смієтеся чи що? “, – обурився Сергій Жигунов. Він зазначив, що не знає хто поширює таку інформацію, і порадив пліткарям перестати це робити.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.