Зіпхнула дитину: Ольга Фреймут відвела 3-річну дочку не в садок, а відразу в школу. За $ 25 тисяч в рік

Довгий час всі шанувальники телеведучої Ольги Фреймут очікували від неї новин про молодших дітей - куди віддасть зоряна мама своїх малят на навчання?

Старша дочка Ольги Злата Мітчелл отримала чудову освіту в Лондоні, а тепер прийшла черга ходити в школу синові Валерію і молодшої Євдокії. На новому сімейному фото з Інстаграму відображений перший шкільний день Євдокії в Печерській міжнародній школі (PSI).

Ольга Фреймут з дітьми певий день в школі
Ольга Фреймут з дітьми певий день в школі

Дівчинці всього три роки, але навчання в цьому приватному навчальному закладі починається якраз в дошкільному віці – для повноцінної підготовки до здобуття якісної середньої освіти. Початок занять з 19 серпня.

Перший раз в школу
Перший раз в школу

До речі, рік навчання в цій школі коштує $ 25 тисяч в рік.

Сама Фреймут поділилася тим, що перше знайомство з вчителями пройшло несподівано радісно – не те, що вона очікувала від дочки сліз і хвилювання, але така реакція її здивувала. Євдокія з ентузіазмом почала знайомитися з учителями та іншими дітьми.

Дітям школа сподобалася
Дітям школа сподобалася

Мама написала:

Доброго ранку. У нас в родині радість. Ми вперше ведемо нашу дочку Євдокію в школу. Я знаю, на вулиці серпень, дитині тільки 3 роки, але така система освіти в PSI (Печерська міжнародна школа)

Поки діти були на заняттях щасливі Ольга з чоловіком Володимиром Локотко поснідали в кафе неподалік.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко
Ольга Фреймут та Володимир Локотко

 

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.