Святослав Вакарчук вперше розповів, на що проміняв політичну кар’єру

Не так давно лідер української рок-групи «Океан Ельзи» пішов з політики. Нарешті Вакарчук розповів, на що проміняв політичну кар'єру і чому склав депутатський мандат.

Ще цієї весни Святослав був депутатом від партії «Голос», але вже влітку він повернувся до звичайного життя. Незабаром на День незалежності України шанувальників його творчості чекає концерт, а поки що герой статті відпочиває абсолютно від усього.

Нещодавно музикант ходив в похід Карпатами, де щодня проходив по 15-20 кілометрів. Саме спорт допомагає 45-річному артистові тримати себе в формі, адже через пандемію останнім часом було не так багато можливості для активного проведення часу.

До речі, саме період загального карантину дуже зблизив Святослава з його дружиною Лялею Фонарьовою, з якою вони разом вже майже 20 років. У подружжя є доросла дочка Діана, причому для самого Вакарчука вона не рідна — її Ляля народила від першого чоловіка.

Співак вкрай рідко коментує своє особисте життя, а ось секретом щасливого шлюбу поділився з шанувальниками з великим задоволенням:

«Тривалі відносини мають одну головну річ — повагу. Повагу до людини, з якою ти поруч», — сказав колишній народний депутат.

Святослав Вакарчук с женой Лялей
Святослав Вакарчук з дружиною Лялею

Таких же принципів герой статті дотримується і на роботі:

«Мені здається, якщо ти чесний, у тебе є професіоналізм, у тебе є досвід, у тебе є енергія, то люди відповідають взаємністю. Справжній видатний концерт, це коли артист з глядачем».

Судячи з усього, замість політики Святослав обрав сім’ю і відпочинок, хоча повністю припиняти свою політичну діяльність в партії «Голос» він не збирається. За його словами, вони як були командою, так нею і залишаться, а попереду на них чекають грандіозні плани.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.